jueves, 22 de enero de 2009

Pressupostos aprovats a Ulldecona




Els pressupostos per aquest any a Ulldecona i els seus barris s’han aprovat aquesta mateixa setmana, davant d’un context una mica revolt

Continuen amb la mateixa línea dels darrers anys, apostant per les inversions i a l’hora sent realistes per a una població que va camí dels 8000 habitants. Els comptes del municipi compten amb 7,5 milions d’euros per aquest exercici.

L’aposta per la peatonalització del centre, com ho fan totes les poblacions del mateix tamany de la resta dels països europeus continua endavant amb una altra fase del carrer Major.

A destacar també la urbanització dels carrers, era un dels objectius marcats al programa electoral del PSC. La Murada de Dalt, un dels carrers més antics de la població es vora beneficiat juntament amb d’altres carrers de la vila arribant inversions de més de 3 milions d’euros en les millores.

Aposta important per les inversions en aspectes socials com els 50.000 euros per la Fundació Ulldecona que gestiona l’espai 'Respir' una entitat per afectats de malalties neurodegeneratives. L’aposta pels jovens ajudant a accedir a una vivenda al casc antic amb 24.000 euros per subvencionar la compra o els 150.000 euros en tallers ocupacionals demostra una vegada més el comprimís de l’equip de govern.

Canviar la cara del poble ha estat una de les màximes preocupacions de l’alcaldessa socialista Núria Ventura, una vegada més et tocarà demanar paciència als veïns per les obres i les molèsties que originen, que existeixen, però ja se sap que per lluir es té que sofrir.

1 comentario:

  1. Gràcies Òscar,

    de molèsties segur que ne tindrem, però tens raó, per a presumir s'ha de patir ,,. Al final, segur que valdrà la pena.

    ResponderEliminar